0216 350 55 56

MALZEMELER:

  • 4 adet tavuk göğüs (döverek inceltmeniz tavsiye edilir)
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 diş sarımsak (ezilmiş)
  • Kekik
  • Pul biber
  • Kırmızı tatlı toz biber
  • Tuz, karabiber
  • Üzeri için: 4 dilim kaşar peyniri
  • Bruschetta sosu için: 3 adet minik küpler halinde kesilmiş domates, ince kıyılmış taze fesleğen, küp kesilmiş beyaz soğan, balzamik sirke, zeytinyağı, tuz

YAPILIŞI:

  • Büyük bir kapta incelttiğiniz tavuklar ile baharatları harmanlayın. Bir tavaya yağı koyarak tavuğun iki tarafını da pişirin.
  • Tavuk pişerke sosunu hazırlayın. Sosu için orta boy bir kapta tüm malzemeleri birleştirin ve iyice karıştırın.
  • Tavuk kızarınca her bir tavuk göğsü üzerine bir dilim kaşar peyniri ilave edin ve peynir eriyene kadar ağzı kapalı şekilde 1 dakika daha pişirin.
  • Tavukları servis tabağına alın ve üzerine sosu gezdirip afiyetle tüketin.